15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Διακρίσεων συνέχεια για την Κριμίλη

Η Ιωάννα Κριμίλη είχε αναδειχθεί δύο συνεχόμενες φορές καλύτερη πρωτοετής. Με ένα νέο επταήμερο να συμπληρώνεται πρώτον τρίτωσε το... καλό και δεύτερο έκανε κι ένα βήμα παραπάνω, καθώς πήρε και τον τίτλο της Καλύτερης Παίκτριας της WCC.

Η Κριμίλη βοήθησε το Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο να κάνει το 2-0 αυτή την εβδομάδα με νίκες επί του Καλιφόρνια και του Φρέσνο Στέιτ. Στους δύο αυτούς αγώνες είχε μέσο όρο 24 πόντους σουτάροντας με 40% από τη γραμμή των τριών πόντων.

Απέντι στο Καλιφόρνια σημείωσε 26 πόντους και ήταν η πρώτη φορά που το USF νίκησε σε μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα από το 2001 και η πρώτη νίκη απέναντι σε μια ομάδα από την Pac-12 τα τελευταία 13 χρόνια. Απέναντι στο Φρέσνο Στέιτ ήταν και πάλι η πρώτη σκόρερ της ομάδας της με 22 πόντους.

Συνολικά φέτος έχει 24.3 πόντους μέσο όρο και βρίσκεται στην 16η θέση των σκόρερ σε όλες τις ΗΠΑ στο NCAA και δεύτερη ανάμεσα στις πρωτοετείς. Έχει 51.9% στα σουτ δύο πόντων και 57.6% στα σουτ τριών πόντων. Η συνέχεια γι’ αυτήν έχει το παιχνίδι με το William Jessup στις 18 Δεκεμβρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ