29.7 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

“Διαζύγιο” λόγω Σαντ Ρος

Ο Μάκης Αγγελόπουλος πορεύεται πλέον εντελώς μόνος του στην ΑΕΚ, αφού ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Κουτάς, αποτελεί παρελθόν. Όσο αφορά τόσο τη μετοχική παρουσία του στην εταιρεία, όσο και τη φυσική. Παύει να ασχολείται δηλαδή. 

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, που ανέδειξε το θέμα, αναφέρει τις διαφωνίες των δύο ανδρών σε χειρισμούς διαφόρων θεμάτων και ένα οικονιμικό ζήτημα ως αιτίες του "διαζυγίου". Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του basketa.gr, αφορμή στάθηκε η μεταγραφή του Χάουαρντ Σαντ Ρος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Λέγεται ότι ο Χάρης Κουτάς διαφώνησε όχι ως προς αυτή καθ' εαυτή τη μεταγραφή, για το αν δηλαδή θα έπρεπε να πωληθεί ο Κουβανός. Οι αντιρρήσεις του εστιάζονταν στον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να αξιοποιηθούν τα χρήματα που θα εισέπραττε η ΚΑΕ από αυτή τη μεταγραφή. Προτιμούσε δηλαδή, και μάλλον επέμενε σε αυτό, να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα ώστε να τακτοποιηθούν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχει η ΑΕΚ και όχι να επενδυθούν σε νέες μεταγραφές. Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε άλλη άποψη (γι' αυτό πήρε τον Ζήση) και προφανώς σε συνδυασμό με άλλα ζητήματα που είχαν ανακύψει στο παρελθόν, επήλθε η οριστική ρήξη. Και η αποχώρηση του Κουτά.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως εδώ και κάμποσο καιρό ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε εξαγοράσει το πολύ μικρό ποσοστό μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ, που ανήκε στον Κουτά. Ο τελευταίος εκπροσωπούσε στην ΚΑΕ τον επιχειρηματία Θεόδωρο Ρούσση, που δραστηριοποιείται στο Βέλγιο, φέρεται να ενισχύει οικονομικά την ΑΕΚ και οι σχέσεις του με τον Αγγελόπουλο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Live Sport, δεν έχουν διαταραχθεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ