19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Διαδικτυακή Ακαδημία μπάσκετ από τον Γκασόλ

Η τηλεργασία είναι γενικά η νέα τάση της μόδας στον κόσμο των επιχειρήσεων, είδικα τώρα την εποχή της πανδημίας. Τηλεργασία όμως στο μπάσκετ γίνεται; Γίνεται λέει ο Πάου Γκασόλ, ο οποίος σε συνεργασία με τη γνωστή ισπανική τράπεζα «Santander», εγκαινίασε την πρώτη διαδικτυακή Ακαδημία μπάσκετ, την «Pau Gasol Virtual Academy by Santander».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «lajugandafinanciera», το πρώτο online camp θα γίνει από τις 28 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2020 και οι μικροί αθλητές θα μπορούν να συνομιλήσουν τόσο με τον ίδιο τον Γκασόλ, όσο και με άλλους προπονητές, ενώ θα τρέχουν και διάφοροι διαγωνισμοί. 

«Η τρέχουσα πανδημία καθιστά δύσκολη την άσκηση στα γήπεδα υπό κανονικές συνθήκες. Και προτεραιότητά μας, είναι να εγγυηθούμε την ευημερία και την υγεία όλων των συμμετεχόντων. Ωστόσο, διατηρούμε τη σταθερή δέσμευσή μας για τον αθλητισμό της βάσης και θέλουμε να προτείνουμε μια εναλλακτική λύση. 

Τόσο η Banco Santander, όσο και εγώ, γνωρίζουμε την ανάγκη για καλοκαιρινές προτάσεις. Για να μπορούν τα κορίτσια και τα αγόρια να συνεχίσουν να ασκούν το αγαπημένο τους άθλημα. Γι αυτόν τον λόγο, θέλουμε να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία την οποία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να απολαύσουν ανεξάρτητα από την τοποθεσία και τις συνθήκες»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ