16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Διαβολεμένου: «Πραγματικά συγκινητική η εμφάνιση» (pics)

Ιστορικές στιγμές ζουν στο κλειστό του Επταπυργίου, με τον Παναθλητικό Συκεών να εξασφαλίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Οι παίκτριες της Βιβής Διαβολεμένου επιβλήθηκαν των Μελισσίων, που αγωνίζονται στην Α1 Γυναικών, και πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους την παρουσία τους στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. «Ζήσαμε άλλη μία μεγάλη στιγμή για το σύλλογο με την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την ψυχωμένη και πραγματικά συγκινητική εμφάνιση. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη μοναδική συμπαράσταση. Νομίζω ότι στο -12 μας έδωσαν απίστευτη ώθηση. Κατορθώσαμε βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο να μη χάσουμε τα ριμπάουντ, παρά τη διαφορά δύναμης και ύψους, και στο τέλος βάλαμε όλα τα μεγάλα σουτ. Εύχομαι στα Μελίσσια καλή τύχη στην Α1 και πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2, που φέτος αναμένεται πολύ δύσκολο, καθώς υπάρχουν 4-5 ομάδες που κοιτάζουν ψηλά!», ανέφερε σχετικά η προπονήτρια του Παναθλητικού Συκεών.

Για να φθάσει στους «16» ο Παναθλητικός Συκεών κέρδισε κατά σειρά το Πανόραμα εκτός έδρας, τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και τον Άρη εντός έδρας. Στην πρεμιέρα του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών (13/10) θα τεθεί και πάλι αντιμέτωπος με το Πανόραμα, στο ΔΑΚ Πανοράματος.

Φωτ. από Παναθλητικό Συκεών/Imagecreation.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ