33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Διέλυσε» τη Βιτάουτας χωρίς Λουκά η Λιέτουβος

Ένα από τα πιο άνετα απογεύματα της φετινής σεζόν βίωσε η Λιέτουβος Ρίτας, κάνοντας «πάρτι» με 113-56 απέναντι στην ελλιπέστατη Βιτάουτας και μάλιστα έχοντας την πολυτέλεια να μην παίξει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Η 14η νίκη της Λιέτουβος Ρίτας στο φετινό πρωτάθλημα Λιθουανίας ήρθε... με σκορ και θέαμα, αφού «σκόρπισε» με 113-56 τη Βιτάουτας. Η ομάδα από το Βίλνιους, μάλιστα, είχε τη δυνατότητα να ξεκουράσει τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη εν όψει επόμενων αναμετρήσεων, λόγω της πορείας του εν λόγω αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 31-11 στην πρώτη περίοδο και δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μιντάουγκας Γκιρτζιούνας με 21 πόντους, ενώ δύο παίκτες της Λιέτουβος είχαν double double, με τον Αρτούρας Γιομάντας να έχει 16 πόντους με 10 ριμπάουντ και τον Μαρτίνας Εκόντας 15 πόντους με 13 ριμπάουντ. Ο Τόμας Ντίμσα ήταν ο μόνος διασωθείς στο «ναυάγιο» των φιλοξενούμενων με 17 πόντους, αν και αξίζει να αναφερθεί ότι η Βιτάουτας εμφανίστηκε με μόλις οκτώ παίκτες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ