22.7 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

«Διέλυσε» την Χάποελ στο ντέρμπι η Μακάμπι

Το ντέρμπι του Τελ Αβίβ ήταν τέτοιο... μόνο στα χαρτιά, με τη Μακάμπι να κάνει «φύλλο και φτερό» την Χάποελ και να επικρατεί με 89-57.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε θεωρητικά την ιδιαιτερότητα του τοπικού ντέρμπι με την Χάποελ να ξεπεράσει, ώστε να φτάσει στο «4 στα 4» στο πρωτάθλημα Ισραήλ. Οι παίκτες του Νέβεν Σπάχια, όμως, μετά την ήττα στο ΣΕΦ και παρά τις απουσίες των Πάργκο-Ουίλμπεκιν, «ξέσπασαν» πάνω στη μεγάλη τους αντίπαλο και με ολοκληρωτικό μπάσκετ στο ματς αυτό, επικράτησαν με 89-57. Στο παιχνίδι, μάλιστα, δεν αξίζει να γίνει ιδιαίτερη κριτική, αφού μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο το «διπλό σκορ» του 28-14 προμήνυε το τι θα συνέβαινε, με τη διαφορά από ένα σημείο κι έπειτα στη διάρκεια της τρίτης περιόδου να είναι μόνιμα από τους 30 πόντους και πάνω.

Με αυτό τον τρόπο, πάντως, επτά παίκτες της «ομάδας του λαού» βρήκαν την ευκαιρία να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό πόντων, με πρώτο τον Τζον Ντιμπαρτολομέο των 16 πόντων. Αν κάποιος διεσώθη του «ναυαγίου» της Χάποελ, αυτός ίσως ήταν ο Τομέρ Γκινάτ με 13 πόντους και έξι ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ