28.3 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Διά χειρός Τολιόπουλου (vid+pics)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους περσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού, που βρέθηκαν στα εκδοτήρια του ΣΕΦ για να ανανεώσουν τη θέση τους στο φαληρικό στάδιο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/07) στα «ερυθρόλευκα» εκδοτήρια κι έδωσε ο ίδιος στους κατόχους τα εισιτήριά τους, ενώ συνομίλησε και με όσους προχώρησαν μέσω τηλεφώνου στην ανανέωσή τους. Ο 22άχρονος γκαρντ απόλαυσε την επαφή που είχε με τους φιλάθλους, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να του ευχηθούν καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία.

Η ανακοίνωση: «Το μεσημέρι της Παρασκευής (20/07) ο Βασίλης Τολιόπουλος βρέθηκε στα εκδοτήρια του ΣΕΦ και εξυπηρέτησε τους περσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας! 

https://www.youtube.com/watch?v=0uGRAJbZRK0

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού δέχθηκε άπειρες ευχές για καλή χρονιά και υγεία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους μας για την σταθερή συμπαράστασή τους.

Δεδομένου ότι σήμερα (20/07) είναι η τελευταία ημέρα ανανέωσης των περσινών καρτών διαρκείας τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ θα λειτουργήσουν εκτάκτως έως τις 20.00».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ