13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δημοπρατείται αποτύπωμα του Κόμπι (pics)

Ο τραγικός θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο, κάποιοι όμως βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήματα.

Αποτύπωμα των χεριών του αδικοχαμένου παλαίμαχου γκαρντ, ίδιο με εκείνο που βρίσκεται σε τσιμέντο έξω από το θέατρο «TCL Chinese» στο Χόλιγουντ, θα βγει στο… σφυρί σε δημοπρασία που θα γίνει τον Απρίλιο, μαζί με άλλα αναμνηστικά του «Black Mamba». Το αποτύπωμα προέρχεται από δοκιμές που έγιναν το 2011, όταν ο θρυλικός γκαρντ έγινε ο πρώτος αθλητής που άφησε το στίγμα του δίπλα στα μεγαλύτερα αστέρια της κινηματογραφικής βιομηχανίας, στη φημισμένη Λεωφόρο της Δόξας.

 

Στο πεζοδρόμιο μπροστά από το θέατρο υπάρχει τσιμεντένιo πλακάκι με αποτυπωμένα τα δύο χέρια του, τις πατούσες του και το όνομά του, γραμμένο από τον ίδιο, όπως και τον αριθμό 24 που φορούσε στους Λος Άντζελες Λέικερς.

 

Στην τελετή, στις 19 Φεβρουαρίου του 2011, ο Κόμπι Μπράιαντ συνοδευόταν από την κόρη του Τζιάνα, που «χάθηκε» μαζί του στο δυστύχημα στην Καλαμπάσας, τη σύζυγό του Βανέσα και τη μεγαλύτερη κόρη τους, Νατάλια.

Η ζήτηση για αντικείμενα ή είδη ένδυσης του Κόμπι Μπράιαντ, κυρίως υπογεγραμμένα από τον ίδιο, έχει αυξηθεί κατακόρυφα μετά τον τραγικό θάνατό του, ύστερα από πτώση ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια. Η εκτίμηση για τη δημοπράτηση του αποτυπώματός του αρχίζει από τα 4.000 δολάρια, ενώ θα δημοπρατηθεί και μία εμφάνισή του με το νούμερο 8, από τους τελικούς του ΝΒΑ της σεζόν 1999-2000, με την εκτίμηση πριν από την πώλησή της να κυμαίνεται στα 10.000 με 20.000 δολάρια. Αφού προηγηθεί δημόσια έκθεση των αντικειμένων, η δημοπρασία θα λάβει χώρα στο Μπέβερλι Χιλς, στις 30 Απριλίου, από γνωστό οίκο.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ