17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δημητριάδης ο άνθρωπος των ανόδων ξανά στον Ερμή

Ο Τάσος Δημητριάδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ενώ τρέχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ το οποίο θα ήθελε να συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 38χρονος φόργουορντ τρέχει τέσσερις συνεχόμενες ανόδους, κάτι που ξεκίνησε την σεζόν 2016-2017 από την Α2 και τον Πανιώνιο, για να συνεχιστεί στην ίδια κατηγορία με Περιστέρι και Ιωνικό, ενώ πέρυσι το πέτυχε με τον Ερμή Σχηματαρίου.

Πλέον, θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Ερμή, με τον οποίο θα βρεθεί και στην Β' Εθνική, βοηθώντας τον για μια νέα υπέρβαση, ενώ την σεζόν που μας άφησε ήταν ο πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου με 19,6 πόντους ανά αγώνα.

Αναλυτικά :

«Ο Αρχηγός και ηγέτης αυτής της ομάδας έμεινε !!!!!
Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ομάδας και άνθρωπο των συνοδών και των υπερβάσεων, Τάσο Δημητριάδη.
Ο Τάσος Δημητριάδης αποτελεί έναν από τους πλέον έμπειρους φόργουορντ των εθνικών κατηγοριών, μετρώντας ουκ ολίγες ανόδους και επιτυχίες, όπως αυτές με το Περιστέρι τον Ιωνικό Νίκαιας τον Πανιώνιο τα προηγούμενα χρόνια, όταν αποτέλεσε μέλος των ρόστερ που έφτασαν στην άνοδο στην Basket League. Αυτή τη στόφα νικητή θέλαμε και εμείς στην ομάδα μας και από πέρυσι ο Τάσος αποτελεί μέλος του ρόστερ μας, όντας ο πλέον κομβικός παίκτης στη μάχη για την άνοδο στη Β' Εθνική.
Η νέα σεζόν θα βρει τον Τάσο στο Σχηματάρι, έχοντας μάλιστα το ρόλο του ηγέτη, με στόχο μια ακόμα υπέρβαση.
Τάσο σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε και η φετινή σεζόν να μας βρει στο φινάλε της να πανηγυρίζουμε μία ακόμα επιτυχία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ