19.9 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δημητρίου: «Κύκλος είναι…»

Ο Άρης Δημητρίου αναφέρθηκε στον «κύκλο» που κλείνει στις 10 Ιουνίου, οπότε θα γίνει η τακτική και εκλογική γενική συνέλευση της Ελευθερίας Μοσχάτου.

Η ετήσια Γ.Σ. θα λάβει χώρα την Τετάρτη 10/6 στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου με ώρα έναρξης 17.00, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο στις 19.00. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης θα είναι η εκλογή προέδρου και γραμματέα Γ.Σ., ο διοικητικός απολογισμός 2019, η ψηφοφορία για την έγκριση του διοικητικού απολογισμού 2019, η ανάγνωση έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής για τη χρήση οικονομικού έτους 2019, ο οικονομικός απολογισμός 2019, η ψηφοφορία για την έγκριση του οικονομικού απολογισμού 2019, η ανάγνωση προγράμματος δράσης και προϋπολογισμού 2020, η εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις θέσεις του διοικητικού συμβουλίου θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 9 Ιουνίου, στα γραφεία του συλλόγου, και ώρα 18.00.

Ο πρόεδρος Άρης Δημητρίου, με δημόσιο μήνυμά του μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στο Facebook, ανέφερε σχετικά: «Κύκλος είναι… 10 Ιουνίου 2020. Το κλείσιμο ενός κύκλου είναι πάντα η αφετηρία για το άνοιγμα ενός άλλου μεγαλύτερου, έστω και με συνθήκες πρωτόγνωρες για όλους μας και ιδιαίτερα στον αθλητισμό. Ήμασταν μια παρέα, με στόχους και όραμα, μείναμε μια παρέα, θα είμαστε παρέα ό,τι και να γίνει.

Σε αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια μεγαλώσαμε και μαζί μας μεγάλωσε, για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία της, η Ελευθερία Μοσχάτου. Η Ελευθερία που πιστά και παθιασμένα υπηρετήσαμε και μας έδωσε αμέτρητες χαρές και ελάχιστες πίκρες. Υπερήφανοι, ευτυχισμένοι, δικαιωμένοι για τις επιλογές μας και χαμογελαστοί, ευχόμαστε να δούμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές δόξας και αθλητικού μεγαλείου για την Ελευθερία μας, κάτω βέβαια από διαφορετικές συνθήκες, όπως προανέφερα, που πρέπει σίγουρα και γρήγορα να προσαρμοστούμε. Χωρίς διαχωριστικές γραμμές και μισαλλοδοξίες.

Ήρθαμε ενωμένοι, αποχωρούμε αγκαλιασμένοι με ένα μεγάλο ευχαριστώ και μία υπόκλιση σε όλους, όσους συνέβαλλαν ώστε το δικό μας όραμα να γίνει πραγματικότητα. Ίσως ξαναβρεθούμε στα ίδια μέρη στις 10 Ιουνίου 2020. Άρης Δημητρίου, πρόεδρος Δ.Σ.».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ