24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Δημήτρης Βεργίνης: “Αφιερώνουμε τη νίκη στον προπονητή μας”

"Θέλαμε τόσο πολύ τη νίκη και για να την αφιερώσουμε στον προπονητή μας που περνάει μια δύσκολη περίοδο καθώς έχασε τον πατέρα του". Ο Δημήτρης Βεργίνης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ εκ μέρους των παικτών του Λαυρίου τόνισε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν ξεχωριστό για όλους.

"Θέλω και εγώ και οι συμπαίκτες μου να αφιερώσουμε στον προπονητή μας αυτή τη νίκη. Δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα που μάλιστα προερχόταν από σειρά σημαντικών επιτυχιών. Απλά όπως μας είπε και ο κόουτς στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα, αν κάνουμε σωστά αυτά που έχουμε πει θα τα καταφέρουμε" τόνισε ο παίκτης του Λαυρίου.

Στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε ο Κώστας Πασχάλης, άμεσος συνεργάτης του Χρήστου Σερέλη που τόνισε: 

«Βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή γιατί ο κόουτς είχε μία δύσκολη εβδομάδα έχασε τον πατέρα του όπως γνωρίζουμε όλοι.

Του ευχόμαστε συλλυπητήρια και του αφιερώνουμε πάνω από όλα τη νίκη γιατί το αξίζει πάρα πολύ. Επίσης η νίκη αξίζει πάρα πολύ στα παιδιά που δουλέψαν πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά παρόλο τους τραυματισμούς που είχαμε και τα μικροπροβλήματα και ότι είχαμε προετοιμάσει στην τακτική μας που ήταν πολύ συγκεκριμένη τη μεταφέραμε στο γήπεδο.

Θέλω να αφιερώσω επίσης τη νίκη αυτή και στον κόσμο, να ευχηθώ χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία, το πιο σημαντικό» τόνισε ο βοηθός προπονητής του Λαυρίου που επισήμανε επίσης:

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μπήκαμε πολύ αποφασιστικά από την αρχή για τη νίκη, ξέραμε ότι είχαμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ που προέρχεται από ένα πολύ καλό σερί, που βρίσκεται σταθερά σε ανοδική πορεία μετά τις προσθήκες που έχουν γίνει, έχουν βρει ρυθμό το απέδειξαν στα τελευταία παιχνίδια, επέστρεψαν και κάποιοι τραυματίες που είχαν από την αρχή της χρονιάς. Αυτό κάνει τη νίκη μας ακόμα πιο μεγάλη, το αποδείξαμε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά όπως είπε και ο κόουτς του ΠΑΟΚ, ένα ξέσπασμα ειδικά στο 2ο δεκάλεπτο με τον Γκρέι που μας είχε κάποια πολύ μεγάλα σουτ, που έχει το ταλέντο να το κάνει, μας έδωσε μία διαφορά, αυτοπεποίθηση και αέρα κάποιων πόντων κι έτσι είχαμε μία διαφορά την οποία κρατήσαμε και αυξήσαμε σε όλο το παιχνίδι.

Θέλω να σταθώ και στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά στην άμυνα αφού κρατήσαμε μία ομάδα που βάζει πάνω από 80 πόντους, στους 72 και αν σκεφτούμε πως στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού που ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα συνολικά κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε διψασμένοι για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι όπως το κάνουμε και σήμερα, ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο που έχουμε εδώ και την χημεία στην ομάδα και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στον ΠΑΟΚ».

 

 

 

 

 

 

Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ