24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δημάκος: «Άλλο παιχνίδι στην Πάτρα»

Ο Προμηθέας Πάτρας δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο στην Πυλαία και ο Γιάννης Δημάκος, που πήρε χρόνο συμμετοχής και σημείωσε 25 πόντους απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

«Δεν ήμασταν καλοί Μείναμε μέχρι το ημίχρονο κοντά στο σκορ, αλλά στο δεύτερη δεν ακολουθήσαμε το ρυθμό του ΠΑΟΚ, ενώ είχαμε και πολλούς τραματισμούς. Η σειρά το Σάββατο επιστρέφει στην έδρα μας και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να ξανάρθουμε εδώ την άλλη Τετάρτη, για έναν τέταρτο αγώνα. Σίγουρα ήταν το χειρότερο δεύτερο ημίχρονο στη σεζόν. Από την άλλη πήραν χρόνο συμεμτοής και οι μικρότεροι σε ηλικία παίκτες, οι οποίοι είνα πολύ καλοί, πολύ ταλαντούχοι, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμοι να ακολουθήσουν σε αυτό το ρυθμό. Υπάρχει πλάνο να μπουν σιγά σιγά στην ομάδα και είνα κάτι που το πιστεύει και ο κόουτς».

Σε ότι αφορά την κατάληψη της τρίτης θέσης; «Δεν την αντιμετωπίζουμε τη σειρά διαφορετικά από ότι ο ΠΑΟΚ. Θέλουμε την τρίτη θέση και θα δώσουμε το 100% στον επόμενο αγώνα, το Σάββατο για να επιστρέψουμε και πάλι εδώ, στη Θεσσαλονίκη για τον τέταρτο αγώνα της σειράς. Η τελική διαφορά δεν λέει κάτι. Εμείς τερματίσαμε τρίτοι στην κανονική περίοδο, εμείς παίξαμε καλύτερο μπάσκετ και είμαστε άξια εδώ. Υπάρχουν τραυματισμοί, είμαστε κουρασμένοι και ο ΠΑΟΚ ίσως απλά ήταν καλύτερος στους δύο αυτούς αγώνες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ