22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Δηλώσεις κι «ευχαριστώ» από το Ίκαροι-Ανατόλια (vid)

Συγκλονιστικός σε εξέλιξη αγώνας έγινε στο κλειστό της κοιλάδας, με τους Ίκαρους Σερρών να κερδίζουν στον πόντο το Ανατόλια, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής.

Ο Στέργιος Ποργιόπουλος και ο Πέτρος Γκαϊτατζής μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς-θρίλερ, με τις δηλώσεις τους να μπορείτε να τις δείτε κι εσείς μέσω του βίντεο που ακολουθεί και δημοσίευσαν στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι τους στο Youtube οι γηπεδούχοι…

https://www.youtube.com/watch?v=HdRdMoAH5Ao

Παράλληλα, ο Στέργιος Ποργιόπουλος ευχαρίστησε και προσωπικά τον ιατρό Νάσο Παπαδόπουλο, ο οποίος βοήθησε τον Παντελή Γεωργιανό να παίξει στον αγώνα παρά τους έντονους πόνους που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Όπως έγραψε, μέσω Facebook: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό της ομάδας μας Νάσο Παπαδόπουλο, για τη συμβολή του στη νίκη των Ικάρων μας επί του Ανατόλια. Με κατάλληλη ιατρική διάγνωση και θεραπεία βοήθησε τον αρχηγό της ομάδας μας (στη διάρκεια του ζεστάματος ένιωσε έντονο πόνο στη μέση ,με αβέβαιη τη συμμετοχή του στο παιχνίδι) Παντελή Γεωργιανό να αγωνιστεί για 38’. Όσο για τον αρχηγό μας τι να πω..Απέδειξε για πολλοστή φορά πόσο τιμά και αγαπά τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1869587603355917&id=100009140857926&pnref=story



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ