17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δηλώνουν «παρών» στον Εργοτέλη Μαϊστρέλης και Καραλής

Την εμπειρία των Γιάννη Καραλή και Βασίλη Μαϊστρέλη θα συνεχίσει να έχει και στις Εθνικές κατηγορίες ο Εργοτέλης. Η ομάδα της Κρήτης ανανέωσε τη συνεργασία της με τους δυο πολύπειρους αθλητές που αναμένεται να την βοηθήσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο και στην πρόκληση της Γ' Εθνικής.

Ο Βασίλης Μαιστρέλης αγωνίζεται στη θέση των γκαρντ, ενώ ο Γιάννης Καραλής μέσα στην ρακέτα, όμως έχει αποδείξει ότι μπορεί να «σκοτώσει» τον αντίπαλο και από το τρίποντο.

Όσον αφορά το σχεδιασμό της ομάδας ο Γιάννης Βισκαδουράκης έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου το σύνολο του να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στις εθνικές κατηγορίες. Έτσι εκτός από τους, Γουμενάκη, Μαϊστρέλη και Καραλή αναμένονται άμεσα και άλλες ανανεώσεις, ενώ εκτός από τους Κάτο και Αντωνογιαννάκη οι «κιτρινόμαυροι» θα προσθέσουν τουλάχιστον δυο νέους παίκτες στο ροστερ τους. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για τους Χρήστο Καρλάφτη και Παναγιώτη Λογοθέτη με τον πρώτο να συμπληρώνει τους γκαρντ και τον δεύτερο το κενό στους ψηλούς.

Αναλυτικά:

«Και την νέα χρονιά οι πολυπειροι αθλητές μας θα συνεχίσουν να στηρίζουν τους νεώτερους. Βασίλης Μαιστρελης και Γιάννης Καραλης και το 2021.μαζι μας». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ