19.8 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Δηλώνει συμμετοχή στο ντραφτ ο Καλαϊτζάκης (pic)

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των ομάδων του NBA, και έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ESPN αναμένεται να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του 2018.

Ο 19χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε στο ESPN αναφέροντας ότι : «Είμαι πολύ χαρούμενους που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό, αλλά αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή στο ντράφτ έχοντας ως όνειρο να αγωνιστώ στο NBA. Με σκληρή δουλειά θεωρώ ότι μπορώ να πετύχω τους στόχους μου».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Καλαϊτζάκης μπήκε στο στόχαστρο των ομάδων του NBA με την παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ  U18 το περασμένο καλοκαίρι, όπου είχε 14,1 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής, και βρισκόταν ανάμεσα στους 8 πιο ελπιδοφόρους παίκτες της διοργάνωσης, ενώ προορίζεται για πικ του δευτέρου γύρου. Στη συνέχεια αναφέρουν πως αγωνιζόμενος σε έναν σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής, με τους σκάουτερς να έχουν δει αυτά που ήθελαν στα μόλις 65 λεπτά συμμετοχής του στην Stoiximan.gr BASKET LEAGUE.

Τελειώνοντας το ρεπορτάζ, αναφέρει πως ο  αθλητής θα ολοκληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα την 1η Απριλίου ώστε να είναι διαθέσιμος για το ντράφτ, ενώ ενδέχεται αν ταξιδέψει στις Η.Π.Α μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Ελλάδα, για ατομικές προπονήσεις.

photo credit : eurokinissi.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ