22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δηλώνει «παρών» ο Ματσαγγούρας συνεχίζει ο Άρης Θήβας στην Γ Εθνική

Στον προεδρικό θώκο του Άρη Θήβας παραμένει ο Γιώργος Ματσαγγούρας. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Βοιωτίας, έπειτα από διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποίησε ο σύλλογος, διατήρησε ομόφωνα τη θέση του και έτσι για ακόμα μια αγωνιστική σεζόν θα βρεθεί να ηγείται της προσπάθειας.

Παράλληλα το σύνολο επιβεβαίωσε και την συμμετοχή του στις εθνικές κατηγορίες, ενώ έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές με επιχειρηματίες της περιοχής προκειμένου να στηρίξουν τον Άρη Θήβας στην Γ' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα 12/6/2020 καταληκτική ημερομηνία δήλωσης στην ΕΟΚ των ομάδων των Εθνικών κατηγοριών για την πρόθεση τους να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην κατηγορία που έχουν ενταχθεί από την ΕΟΚ.
Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ..Σ και την δήλωση του προέδρου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΤΣΑΓΓΟΥΡΑ να συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας, κατατέθηκε και επίσημα η δήλωση συμμετοχής στην Γ ΕΘΝΙΚΗ και για την σεζόν 2020-2021 της ομάδας μας.
Όπως τονίσθηκε και στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο η αγάπη του φίλαθλου και επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μας δεν μας άφηνε άλλη επιλογή.
Η αγάπη σας οδηγεί αυτή την ομάδα, βάζουμε πλώρη για το νέο μας ταξίδι όλοι μαζί όπως μόνο εμείς, η μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ γνωρίζει να ταξιδεύει…
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ