18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δε θέλει να θυμάται τον τελικό της Πόλης ο Βοροντσέβιτς

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς δε θέλει να θυμάται τον τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2012, όπως εξομολογήθηκε στο πλαίσιο συνέντευξής του στην «Izvestia» και με το δίκιο του, αφού η ΤΣΣΚΑ είχε το απόλυτο έλεγχο του ματς προηγούμενη ακόμη και με 19 πόντους και τελικά βίωσε την ολική ανατροπή από τον Ολυμπιακό, φεύγοντας με άδεια χέρια. 

Αναλυτικά ανέφερε: «Εκείνος ο τελικός με τον Ολυμπιακό ακόμη μου προκαλεί άσχημα συναισθήματα. Μετά το ματς, όλοι ήμασταν εξαιρετικά απογοητευμένοι, σαν να είχε γυρίσει ανάποδα όλος ο κόσμος μας. Ήμασταν μπροστά με 19 πόντους, αλλά ξεκίνησαν να αντιδρούν και τελικά μας νίκησαν μ' ένα σουτ του Πρίντεζη. Η τύχη βοηθά του δυνατούς και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα. Πάντως, πιστεύω ότι όλοι πήραμε ένα μάθημα και γίναμε πιο δυνατοί». 

Όσο για το αν θα παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ, έπειτα από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του: «Είναι προφανές πως η κατάσταση στη χώρα μας, αλλά και σε όλο τον πλανήτη, είναι δύσκολη και ίσως η ομάδα να δουλεύει για πιο σημαντικά πράγματα αυτή τη στιγμή. Περιμένω, ο ατζέντης μου έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ