25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στον Κολοσσό!

Ο Κολοσσός Ρόδου δεν φαίνεται να ηρεμεί από τον κορονοϊό και μετά από το πρώτο κρούσμα που εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο, οι Ροδίτες ανακοίνωσαν και δεύτερο κρούσμα στην ομάδα.

Τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων έδειξαν ότι υπήρξε διασπορά του ιού, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ακόμη ένα μέλος του Κολοσσού δίχως να γίνει γνωστό το όνομα.

Τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα βρίσκονται ήδη σε απομόνωση και παρακολουθούνται από τους γιατρούς του συλλόγου, ενώ παράλληλα ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι Ροδίτες θα προβούν και σε άλλες εξετάσεις ώστε να διαπιστώσουν αν υπάρχει και άλλο κρούσμα εντός των τειχών της ομάδας, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι η επόμενη αγωνιστική της Basket League είναι προγραμματισμένη για την επόμενη βδομάδα (27/28/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει πως ακόμα ένα μέλος της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19.

Έχει τεθεί κι αυτό σε απομόνωση, ενώ και τα 2 μέλη μας βρίσκονται καθημερινά υπό την επίβλεψη των ιατρών Τάσου Αντωνιάδη, Βασίλειου Πρωτόπαππα και Αθανάσιου Χαστά και ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ