29.8 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Πρόκριση με νίκες εκτός για Πρίφτη και Λουκά (pics, vids)

Ιδιαίτερα φιλόξενες αποδείχθηκαν οι έδρες απόψε στο EuroCup με τους φιλοξενούμενος να μετράνε 3/3. Η Ούνιξ Καζάν νίκησε στην Ιταλία την Τορίνο, η Λιέτουβος Ρίτας την Λιμόζ στη Γαλλία και η Ζενίτ την Τόφας στην Τουρκία.

Την πρόκριση έχουν ήδη εξασφαλίσει με την 10η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του EuroCup να ολοκληρώνεται αύριο από τον Α’ Όμιλο οι Νταρουσάφακα, Ούνιξ Καζάν, Τορίνο, Τσεντεβίτα, από τον Β’ Όμιλο η Μπάγερν Μονάχου και η Γαλατάσαραϊ, από τον Γ’ Όμιλο η Λοκομοτίβ Κούμπαν, η Λιέτουβος Ρίτας, η Άλμπα Βερολίνου και η Λιμόζ και από τον Δ’ Όμιλο η Βιλερμπάν, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η Γκραν Κανάρια και η Τρέντο.

H Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη έκανε την έβδομη νίκη της στο EuroCup με το 79-72 επί της Τορίνο στην Ιταλία. Μέλβιν Ετζίμ και Στεφάν Λάσμε με 17 και 16 πόντους αντίστοιχα ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την Ούνιξ Καζάν, ενώ για την Τορίνο Ουόσινγκτον (17) και Πάτερσον (15) ήταν αυτοί που ηγήθηκαν επιθετικά.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

 

Θετικό αποτέλεσμα πήρε και ο έτερος Έλληνας της βραδιάς. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 13 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 20' βοήθησε τη Λιέτουβος Ρίτας να επικρατήσει στη Γαλλία της Λιμόζ με 71-69. Στους 13 πόντους με 10 ριμπάουντ σταμάτησε ο Μοσκεβίτσιους. Για τους γηπεδούχους ο Κένι Χέις σημείωσε 14 πόντους.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

Εκτός έδρας νίκη πήρε και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με το 80-76 επί της Τόφας. Ο Ντριου Γκόρντον ήταν ο πολυτιμότερος από τους νικητές με 27 πόντους και 10 ριμπάουντ. Τέσσερις ακόμη παίκτες της ρώσικης ομάδας έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων: Ρέινολντς (13), Σιμόνοβιτς (12), Καράσεφ (12), Βορονόφ (11). Από 21 πόντους σημείωσαν Μόργκαν και Μεχία για τους γηπεδούχους.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ