14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δεσπόζει το ντέρμπι «αιωνίων»

Η αναμέτρηση στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, κλέβει την παράσταση στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Οι «πράσινες» θα υποδεχθούν τον «αιώνιο» αντίπαλο με στόχο την πρώτη φετινή νίκη τους, μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας. Οι Πειραιώτισσες προέρχονται από άνετη επικράτηση απέναντι στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων», Γιώργο Παντελάκη, ο οποίος δήλωσε: «Επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και σίγουρα τα παιχνίδια αυτά έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι πάνω στα στοιχεία που δουλεύουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά κάποια από τα βασικά στοιχεία που θέλουμε να δούμε είναι το πάθος η ενέργεια και ο μπασκετικός εγωισμός της κάθε αθλήτριας ξεχωριστά και της ομάδας συνολικά».

Δηλώσεις έκανε και η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου: «Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Παναθηναϊκού. Για εμάς είναι ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι που σαφέστατα πρέπει να πάρουμε τη νίκη, όπως και σε όλα τα παιχνίδια άλλωστε, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάθε παιχνίδι κρύβει τις δικές του δυσκολίες, όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί ολόκληρη την εβδομάδα κατάλληλα, για να παρουσιάσει την εικόνα που όλοι ξέρουμε».

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου θα φιλοξενήσει την Ελευθερία Μοσχάτου με αμφότερους τους αντιπάλους να θέλουν να κάνουν το «δύο στα δύο», ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί στα Ιωάννινα τις Εσπερίδες Καλλιθέας και ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στα Χανιά, κόντρα στον ΟΑΧ. Να… σπάσουν το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξουν Δάφνη Αγ. Δημητρίου και Νίκη Λευκάδας στην έδρα της πρώτης, όπως και ο Σπόρτιγκ με την ΕΦΑΟΖ στα Πατήσια.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (25/10):
Αγ. Δημητρίου (Ν) 13.30 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Ελευθερία Μοσχάτου Χριστοδουλάκης, Κοτσώνης, Μαυρέλης (Ηπιώτης)
Ιωαννίνων (Ν) 14.00 ΠΑΣ Γιάννινα-Εσπερίδες Καλλιθέας Πιτσίλκας, Παζώλης, Μπουγλός Π. (Κασιούμης)
Αγ. Δημητρίου (Π) 16.45 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Νίκη Λευκάδας Τσιμπούρης, Τσακιράκη, Μπακετέα (Σαμαρτζή)
«Π. Γιαννακόπουλος» 14.30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Τσαρούχα, Κάρδαρης, Γιακείμη (Ορφανός Γ.)
Κλαδισού 12.00 ΟΑΧ-ΠΑΟΚ Ορφανός Ι., Σιδέρης, Παπαδόπουλος Χ. (Πετράκης Ν.)
Σπόρτιγκ 14.00 Σπόρτιγκ-ΕΦΑΟΖ Χρηστίδης Π., Καρακωνσταντόπουλος, Βελέντζας (Τζουβάρας)

Η βαθμολογία (Σε 1 αγώνα):
1. Ολυμπιακός 2
2. Ελευθερία Μοσχάτου 2
3. ΠΑΣ Γιάννινα 2
4. ΠΑΟΚ 2
5. Κρόνος Αγίου Δημητρίου 2
6. ΟΑΧ 2
7. ΕΦΑΟΖ 1
8. Εσπερίδες Καλλιθέας 1
9. Παναθηναϊκός 1
10. Νίκη Λευκάδας 1
11. Σπόρτιγκ 1
12. Δάφνη Αγίου Δημητρίου 1



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ