20 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Δεσποτάκης: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί»

Αισιόδοξος αναφορικά με την παραμονή του Αρκαδικού στην Α2 εμφανίστηκε ο προπονητής του, Μάριος Δεσποτάκης.

Το συγκρότημα της Τρίπολης δίνει «μάχη» για να σωθεί, αντιμετωπίζοντας όλους τους αγώνες του σαν να είναι τελικοί. Ο έμπειρος τεχνικός, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, μίλησε για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (24/02, 17.00) με τον Ερμή Αγιάς, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, αλλά και για τα στοιχεία χρειάζεται η ομάδα του για να διατηρήσει τη θέση της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Αναλυτικά όλα όσα είπε…

Για το κρίσιμο παιχνίδι που έρχεται με τον Ερμή Αγιάς: «Για εμάς όπως και όλα τα παιχνίδια που έρχονται είναι τελικοί γιατί η βαθμολογική μας θέση δεν μας επιτρέπει να τα δούμε αλλιώς. Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει καλά και θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για τη νίκη. Τέτοια ματς τα κερδίζει όποιος τα θέλει περισσότερο. Σίγουρα οι λεπτομέρειες σε άμυνα κι επίθεση θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Η Αγιά είναι καλή ομάδα με καλό προπονητή, όμως πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντεπεξέρθουμε στις ιδιαιτερότητες του αγώνα».

Για το μέχρι τώρα απολογισμό της ομάδας στην Α2: «Εγώ συμπληρώνω δύο μήνες στον Αρκαδικό. Όταν ήρθα η ομάδα βρισκόταν σε δύσκολη θέση με μόλις μία νίκη. Από την πρώτη ημέρα προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στη φιλοσοφία μας. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο έχοντας κάνει κάποιες νίκες».

Για το στόχο της παραμονής και πόσο αισιόδοξος είναι: «Ο στόχος της παραμονής είναι ένας δύσκολος στόχος με τα σημερινά δεδομένα, όμως βλέποντας πώς δουλεύει η ομάδα και πόσο σκληρά παλεύουν κάθε ημέρα τα παιδιά παραμένω αισιόδοξος. Εάν θέλουμε να επιτύχουμε το στόχο μας θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε καθημερινά στις προπονήσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ