25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Δεσποτάκης: «Τα παιδιά πολεμάνε»

Σπουδαία εντός έδρας νίκη επί του Παπάγου πήρε στο ΔΑΚ Τρίπολης ο Αρκαδικός, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α2.

Ο Μάριος Δεσποτάκης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στη μαχητικότητα των παικτών του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά "πολεμάνε" και είναι σίγουρο. Όχι μόνο στα παιχνίδια, αλλά και στην προπόνηση όλα τα παιδιά "μάχονται". Νομίζω φαινόταν ότι και στα σημεία που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ακόμα και με οκτώ πόντους η ομάδα έβγαζε ενέργεια και κατάφερε και γύρισε τον αγώνα και τελικά τον κέρδισε». Είπε ακόμα…

Για τα δύο πρόσωπα του Αρκαδικού, στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια του: «Πραγματικά παρουσιάζουμε δύο πρόσωπα. Ίσως εκτός έδρας να αντιμετωπίζουμε υποσυνείδητα τα παιχνίδια. Έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, όμως, θα πρέπει για να πετύχουμε το στόχο μας να κάνουμε κι εκτός έδρας υπερβάσεις και αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να δουλέψουμε και να το διορθώσουμε».

Για τον κόσμο και την υποστήριξή του: «Ο κόσμος βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα. Βρίσκομαι στην Τρίπολη 2,5 μήνες και πραγματικά οι φίλαθλοί μας είναι ο έκτος μας παίκτης. Το γεγονός αυτό δεν το βλέπω μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και στην καθημερινότητα έξω στην πόλη, με ανθρώπους που νοιάζονται και ενδιαφέρονται να μάθουν πράγματα και πιστεύουν ότι θα τα καταφέρει η ομάδα. Η Τρίπολη είναι μπασκετική πόλη και φαίνεται τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου».

Ο Κανέλλος Γαρμπής, μιλώντας από την πλευρά των παικτών, επεσήμανε: «Ήταν ένα πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά προσπαθώντας πάρα πολύ στην άμυνά μας. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ, δίνοντας την ευκαιρία δεύτερων επιθέσεων στον Παπάγου, κάτι που εκμεταλλεύτηκε. Στο τέλος, όμως, δείξαμε ότι θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε καλή άμυνα, βάλαμε και κάποια μεγάλα σουτ κι έτσι πήραμε τη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ και έχει μόνο έξι νίκες. Έχουν μείνει ακόμα εννέα αγωνιστικές και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μπορέσει η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Κάθε φορά προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό. Δυστυχώς, έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια στον πόντο κι αυτό μας έχει στοιχίσει. Το γεγονός αυτό παίζει ρόλο και στην αυτοπεποίθηση κάποιες φορές. Πάντως, υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες στην ομάδα και νομίζω πως ύστερα και από τη νίκη αυτή τα πράγματα θα είναι καλύτερα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ