17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δεσποτάκης : «Σεβασμός στον άνθρωπο Κώστα Σορώτο» (pic)

Ήθος δίδαξαν τόσο ο Μάριος Δεσποτάκης όσο βέβαια και ο Κώστας Σορώτος, με την κίνηση του δεύτερου να παραδεχθεί ότι το μισό βραβείο της περσινής ανόδου του Ιωνικού ΝΦ ανήκει στον πρώτο, να μην περνάει ασχολίαστη.

Ο νυν τεχνικός της Πεύκης θέλησε μέσω της προσωπικής του σελίδας να εκφράσει την εκτίμηση του και τον σεβασμό του στον coach Σορώτο, και να τον ευχαριστήσει :

«Μια πολύ σημαντική οικογενειακή υποχρέωση δεν μου επέτρεψε να παρευρεθώ στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Προπονητών, όπου μάλιστα είχα προσκληθεί για να βραβευτώ για την άνοδο με την Άρτεμις Αχαρνών.
Εκεί λοιπόν βραβεύτηκε και ο coach Sorotos Kostas για την άνοδο του με τον Ιωνικό ΝΦ, ομάδα στην οποία εργαζόμουν εγώ για έναν ολόκληρο γύρο πριν πάει ο Κώστας και από την οποία έφυγα (ευτυχώς) για ‘’προσωπικούς λόγους’’ όντας μάλιστα η ομάδα στην 2η θέση…
Όπως με πληροφόρησαν μόλις σήμερα, ο Κώστας όταν παρέλαβε το βραβείο του δήλωσε στο μικρόφωνο ‘’ότι το μισό βραβείο ανήκει στον Μάριο Δεσποτάκη’’!
Η εκτίμηση μου για τον προπονητή Σορώτο ήταν πάντα μεγάλη, καθώς έχει στον χώρο πάρα πολλές επιτυχίες, συχνά κάνοντας υπέρβαση, οι οποίες επιτυγχάνονται μόνο με επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή.
Πλέον όμως θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου και για τον άνθρωπο Κώστα Σορώτο με τον οποίο (δυστυχώς) δεν έχω κάνει ποτέ παρέα, όμως η στάση του και τα λόγια του αποδεικνύουν πόσο σπουδαίο είναι να έχει κάποιος αρχές, αξίες και πάνω από όλα να είναι αληθινός!
Κώστα, μεγάλη τιμή για μένα τα λόγια σου, σε ευχαριστώ και το λέω δημόσια για να παραδειγματιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι από το ήθος σου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ