17.6 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Δες ΝΒΑ… στο Facebook! (vid)

Το ΝΒΑ ετοιμάζεται για άλλη μία μεγάλη κίνηση, προχωρώντας σε συμφωνία με το Facebook Watch για τα στιγμιότυπα των αγώνων του, φέρνοντας πιο κοντά από ποτέ τους φίλους του παγκοσμίως.

Βάλτε στο μυαλό σας μια μεγάλη κοινότητα στο Facebook, η οποία θα παρακολουθεί μαζί όλα τα τεκταινόμενα των αγώνων του ΝΒΑ, αλληλεπιδρώντας παράλληλα και ανταλλάζοντας απόψεις. Αυτό ακριβώς έβαλε το δημοφιλέστερο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης στον κόσμο μαζί με το ΝΒΑ στο μυαλό του και θα γίνει πραγματικότητα, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία για μια νέα εποχή παρακολούθησης του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, μέσω του Facebook Watch θα παρακολουθούνται στιγμιότυπα των αγώνων του ΝΒΑ, όπως επίσης του WNBA, της G-League και της NBA 2K League. Περισσότερες λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το σίγουρο είναι, επίσης, ότι σε εβδομαδιαία βάση θα διεξάγεται μέσω Facebook Watch μια γιορτή, όπου όλοι οι φίλοι του ΝΒΑ θα παρακολουθούν όσα συμβαίνουν και θα συζητούν.

Πρόκειται, φυσικά, για κάτι επαναστατικό, καθώς με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα έχει φιλάθλους σε όλο τον πλανήτη, η απόσταση κυριολεκτικά... μηδενίζεται και άπαντες, επί της ουσίας, θα μαζεύονται στη δική τους κοινότητα εκατοντάδων εκατομμυρίων, που θα συζητούν ταυτόχρονα. 

«Το ΝΒΑ αντιπροσωπεύει μια από τις πιο ζωντανές αθλητικές οντότητες της πλατφόρμας μας. Και προσφέροντας αυτές τις περιλήψεις αγώνων, διοργανώνοντας μία εβδομαδιαία γιορτή, το πρωτάθλημα θα είναι σε θέση να αλληλεπιδράσει με τους φιλάθλους του. Είμαστε ευχαριστημένοι που το Facebook Watch είναι ένας χώρος όπου οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να συναντηθούν για να συζητήσουν τα τελευταία νέα σε καθένα από τα τέσσερα πρωταθλήματα NBA», ανέφερε σε δηλώσεις της η Ντέβι Μαχαντέβια, που είναι αρμόδια για τον αθλητικό προγραμματισμό του Facebook στις ΗΠΑ. Από τη δική του πλευρά, ο αντιπρόεδρος των ψηφιακών μέσων στο NBA, Σαμ Φάρμπερ είπε ότι «μέσω καινοτόμων εμπειριών, όπως αυτή του Facebook, οι φίλαθλοι του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο μπορούν να αλληλεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο. Και να μοιράζονται το πάθος τους για το παιχνίδι».

Το Facebook Watch έχει δημοσιεύσει ήδη το trailer για ένα αφιέρωμα στον Στεφ Κάρι, το οποίο αναμένεται να κάνει «πάταγο», εξηγώντας κατά πόσο άλλαξε αυτός ο παίκτης όλο το παιχνίδι του μπάσκετ...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ