20.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δεράος: «Διαφοροποιήσαμε την εικόνα μας»

Με ανατροπή ο Έσπερος ΑΟΠΑ επικράτησε των Μελισσίων στην παράταση, στο κλειστό της Παναγιάς Αλεξιώτισσας, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής.

Η αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας του στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εκείνη που έδωσε τη νίκη στο πατρινό συγκρότημα, όπως τόνισε ο προπονητής του Σπύρος Δεράος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του: «Στο πρώτο μέρος παρουσιαστήκαμε με αρκετές αδυναμίες που ξεκίνησαν από την έλλειψη συγκέντρωσης και πάθους. Στην επανάληψη σιγά σιγά ανακάμψαμε και διαφοροποιήσαμε την εικόνα μας με αλλαγή στο σχήμα και στην άμυνα. Με μικρή ανατροπή φθάσαμε στη νίκη κι αυτό είναι ευχάριστο. Επίσης σημαντικό για την ομάδα και τη φιλοσοφία μας η παρουσία των νεαρών Σερέτη και Γιαλελή. Έμειναν στο παρκέ για 23 και 20 λεπτά αντίστοιχα, έχοντας πλέον αποκτήσει ρόλο, κερδίζοντας παράλληλα το χρόνο συμμετοχής τους».

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του ο Έσπερος ΑΟΠΑ συνεχάρη την παιδική ομάδα του Προμηθέα Πατρών για την πρόκρισή της στο Φάιναλ Σιξ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος: «Η οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ συγχαίρει τον Προμηθέα για την πρόκριση της παιδικής του ομάδας στην τελική φάση του αντίστοιχου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Είναι μία ακόμη επιτυχία του πατραϊκού μπάσκετ, η οποία αποτελεί δικαίωση και επιβράβευση για τη σωστή δουλειά που γίνεται στον Προμηθέα. Ευχή μας είναι στα τελικά να πάει όσο ψηλότερα γίνεται».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ