19 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δεν… ψήνεται για Μόσχα ο Μπερτομέου

Στη συνέλευση των μετόχων της Ευρωλίγκα, που διεξάγεται σήμερα (12/4), ο Τζόρντι Μπερτομέου κλήθηκε να απαντήσει και για το θέμα των επόμενων Final Four στα ΜΜΕ, με τον ίδιο να τονίζει ότι η Μόσχα δεν είναι βασική υποψήφια.

Μέσα στην... τούρλα των ουκ ολίγων θεμάτων που έχουν προκύψει από τη σημερινή συνέλευση των μετόχων της Ευρωλίγκα, με βασικότερο εξ αυτών τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Παναθηναϊκού από τη διοργάνωση, αρκετά εξίσου ουσιώδη επίσης συζητώνται. Ένα από αυτά, είναι και ο τόπος διεξαγωγής των Final Four του 2019 και του 2020, με τις διοργανώτρεις πόλεις να ανακοινώνονται λογικά την περίοδο του προσεχούς Final Four του Βελιγραδίου.

Η Μόσχα, μάλιστα, φαντάζει ως βασική υποψήφια για την ανάληψη ενός εξ αυτών, αλλά ο Τζόρντι Μπερτομέου δε μοιάζει να έχει ακριβώς την ίδια άποψη. «Η Μόσχα δεν είναι βασική υποψήφια. Δεν ξέρω από πού αντλείτε αυτή την πεποίθηση, γιατί έχουμε αρκετούς υποψήφιους», τόνισε σε δηλώσεις του στο ρωσικό Μέσο Ενημέρωσης «Tass», ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα, προσδίδοντας επιπλέον ενδιαφέρον στην εν λόγω υπόθεση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ