17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δεν ψάχνει δικαιολογίες ο Κουφός

Χωρίς διάθεση να δικαιολογήσει τίποτα, ούτε σε ό,τι εχει να κάνει με τον ίδιο, ούτε με την απόδοση της νέας του ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μπασκόνια, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Κουφός.

Ο ομογενής σέντερ μίλησε στα μέσα στην media day του Ολυμπιακού πριν τον αυριανό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και αναφέρθηκε στον επικείμενο αγώνα των Πειραιωτών αλλά και την κατάσταση στη συνέχεια της Ευρωλίγκας:

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κώστας Κουφός:

Για την ήττα με τη Μπασκόνια: «Αρχίσαμε δυνατά στο παιχνίδι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το ματς. Ήταν μια δύσκολη ήττα θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και μέχρι να τελειώσει η σεζόν».

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα: «O Ερυθρός Αστέρας είναι μια επιθετική ομάδα. Το κλειδί είναι η άμυνα αλλά και να παίξουμε καλή επίθεση»

Για την Ευρωλίγκα: «Η Ευρωλίγκα είναι μια καλή λίγκα έχουμε καλούς παίκτες και θα συνεχίσουμε δυνατά την σεζόν».

Για το πως είδε ο ίδιος το ντεμπούτο του και την κατάστασή του: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες κάθε φορά θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό θα πιέσω τον εαυτό μου για να παίξω όσο καλύτερα μπορώ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ