20.6 C
Athens
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

Δεν ψάχνει (ακόμα) για σπίτι στο Τορόντο ο Κάουι

Οι Ράπτορς βρίσκονται μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ και ο μεγάλος πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον Κάουι Λέοναρντ. Από "μαύρο πρόβατο" στους Σπερς, έγινε ηγέτης στους Ράπτορς με τον πιο διακριτικό τρόπο που μπορεί να γίνει αυτό και σε λίγες μέρες θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του.

Οι Ράπτορς κάνουν εκστρατεία να τον κρατήσουν, οι Νικς και οι Λέικερς δεν θα έλεγαν όχι, αλλά ο ίδιος κρατά τα χαρτιά του κλειστά. Δεν είναι πάντως και λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πλέον πως θα παραμείνει στο Τορόντο, αφού είναι μια ομάδα που του ταιριάζει, που τον βοήθησε να βγει μπροστά και μια κουλτούρα που γενικότερα "κολλάει" με τον δικό του χαμηλών τόνων χαρακτήρα. Στη σημερινή media day, πριν από τον πέμπο τελικό με τη σειρά να είναι στο 3-1 για τους Καναδούς ένας από τους δημοσιογράφους τον ρώτησε αν έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει να αγοράσει σπίτι στο Τορόντο. Η απάντηση; "Όχι δεν έχω αρχίσει ακόμη. Όχι ακόμη..."

Ως συνήθως ο καθένας "διαβάζει" ότι θέλει. Κάποιοι στάθηκαν στο "όχι", κάποιοι στο "ακόμη". Η 1η Ιουλίου είναι κοντά έτσι κι αλλιώς και τότε θα αρχίσει για τα καλά η αντίστροφη μέτρηση.

O Kάουι Λέοναρντ παραμένει συγκεντρωμένος όπως είπε και δεν επηρεάζεται από αυτό το 3-1. Δεν σκέφτεται πως θα κατακτήσει η ομάδα του εύκολα τον τίτλο. Σκέφτεται πως θα πρέπει οι Ράπτορς να πάρουν μια νίκη στους επόμενους τρεις αγώνες και αυτό εξήγησε με το γνωστό του ύφος.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ