27.4 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Δεν χρειάζονται τα ηχητικά

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν έρθει με τη Φενέρμπαχτσε στην Αθήνα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, προετοίμασε τους παίκτες του με ηχητικά από το ΟΑΚΑ, στις τελευταίες προπονήσεις.

Ο έμπειρος προπονητής γνώριζε καλά τι εστί η έδρα του Παναθηναϊκού, ιδιαίτερα σε τέτοιου είδους παιχνίδια και ήθελε να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του κάτι που κατάφερε πολύ καλά αν κρίνει κανείς απο τις δύο νίκες που πήρε εκεί, αρχίζοντας την πορεία προς την κορυφή της Ευρώπης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν σκοπεύει να κάνει το ίδιο, πολύ απλά γιατί οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και μάλιστα σε αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου, όπως είναι οι τελικοί πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερα ο ελληνικός κορμός των πρωταθλητών Ελλάδας αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια τον Παναθηναϊκό σε σειρά μεγάλων αγώνων και έχουν απόλυτη επίγνωση από την επιρροή της πράσινης εξέδρας.  Οσο για τους ξένους που ήταν και πρωτάρηδες πρόσφατα στο φάιναλ φορ, εφέτος πήραν μια γεύση τόσο στον αγώνα της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα, όσο και στον σαφώς πιο δύσκολο (και με ποιό γεμάτο γήπεδο) αγώνα για την Ευρωλίγκα. Οπου μάλιστα ο Ολυμπιακός ήταν η μοναδική ομάδα από τις υπόλοιπες 15 που κατάφερε να φύγει νικήτρια από το ΟΑΚΑ πριν τα πλέι οφ.

Συνεπώς οι οδηγίες του Ελληνα τεχνικού θα έχουν να κάνουν περισσότερο με τεχνικά θέματα και όχι με οπτικοακουστικά από την εξέδρα εν όψει του μεθαυριανού δεύτερου τελικού στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

 

 

 

 

 

 

Photo Credit: Εurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ