20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν… χάνει ο Ολυμπιακός (vid)

Με «όπλο» την παράδοση θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον εντός έδρας αγώνα του με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο φαληρικό στάδιο τους Σέρβους (17/11, 21.00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με την προϊστορία να είναι υπέρ τους, καθώς στις τέσσερις αναμετρήσεις τους που έχουν γίνει στο παρελθόν -τρεις σε επίσημα ματς κι ένα φιλικό- μετρούν ισάριθμες νίκες. Μετά το σπουδαίο «διπλό» στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του, να μην υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους που προέρχονται από αρνητικό σερί τριών ηττών. Ο προπονητής των Πειραιωτών δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους γνωστούς απόντες Βασίλη Σπανούλη και Κιμ Τιλί.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας (17/11), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα φιλοξενήσει στη «Megasport Arena» τη Φενέρμπαχτσε και με νίκη θα διατηρηθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της κατάταξης, η Αρμάνι Μιλάνο θα παίξει με την Μπάμπεργκ στο «Mediolanum Forum», με αμφότερες τις ομάδες να προέρχονται από νίκη, ενώ ισπανικό εμφύλιο έχουμε στη Βαρκελώνη, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Βαλένθια.

Το πρόγραμμα (17/11):
19.00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) Novasports 2HD
21.00 Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) Novasports 1HD
21.45 Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Μπάμπεργκ (Γερμανία) Novasports 5HD
22.00 Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Βαλένθια (Ισπανία) Novasports 3HD

Δείτε, επίσης, όλα όσα έγιναν στους πρώτους αγώνες της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας οι οποίοι έλαβαν χώρα την Πέμπτη (16/11)…

https://www.youtube.com/watch?v=IpBln3rue08



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ