17.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Δεν υπάρχει πλάνο προσωρινής διακοπής στο ΝΒΑ

Αν και τα συνεχόμενα κρούσματα αυξάνονται με μεγάλη ταχύτητα και οι ομάδες παρατάσσονται αποδεκατισμένες ή οδηγούνται στην αναβολή των αγώνων, εν τέλει το ΝΒΑ πήρε θέση για πρώτη φορά όσον αφορά το εγγύς μέλλον της διοργάνωσης λόγω του κορονοϊού.

Όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύουν τα πράγματα στο ΝΒΑ, καθώς αρκετές ομάδες έχουν βρεθεί με κρούσματα ή οι παίκτες του έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και σύμφωνα με τον κανονισμό της Λίγκας υποχρεούνται να μπουν σε καραντίνα για 7-10 ημέρες. Οι ομάδες που έχουν πληγεί μέχρι στιγμής είναι οι Σέλτικς, οι Χιτ, οι Σίξερς ενώ οι Ντάλας Μάβερικς μετά το δεύτερο κρούσμα που βρέθηκε (Κλέμπερ) αποφάσισαν να κλείσουν τις εγκαταστάσεις τους ώστε να μην υπάρξει διάδοση του ιού στο εσωτερικό της ομάδας.

Την τελευταία εβδομάδα τα αποτελέσματα των εξετάσεων σε 555 παίκτες βρέθηκαν 63 θετικά τεστ, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ανησυχητικό.
Πάντως ο εκπρόσωπος Τύπου της διοργανώτριας αρχής, Μάικ Μπας,ξεκαθάρισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το πλάνο για προσωρινή διακοπή: «Περιμέναμε ότι θα έχουμε κάποιες αναβολές αγώνων και κάναμε τον προγραμματισμό μας. Δεν υπάρχουν πλάνα για παύση της σεζόν και θα συνεχίσουμε να κινούμαστε με βάση τις οδηγίες των ειδικών σε θέματα υγείας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ