21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν το μετάνιωσε ο Μακ Κάλουμ (vid)

Ο Ρέι Μακ Κάλουμ πήρε την απόφαση να περάσει τον Ατλαντικό, για χάρη της Μάλαγα, και κατά πώς φαίνεται δεν το μετανιώνει.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που είναι ρούκι στην Ευρωλίγκα, απολαμβάνει την παρουσία του στην Ισπανία, όπως ανέφερε μέσω του επίσημου διαδικτυακού καναλιού της διοργάνωσης στο Youtube: «Πριν έρθω εδώ ήξερα ότι θα βρισκόμουν σε μια ωραία κατάσταση στην Ευρωλίγκα. Πολλοί φίλοι μου έχουν παίξει εδώ, οπότε γνώριζα το επίπεδο της λίγκας. Μου αρέσει πολύ η Ισπανία. Η Μάλαγα είναι πολύ ωραία πόλη. Για εμένα, δεν είναι υπερβολικά μεγάλη ή υπερβολικά μικρή. Μου αρέσει να είμαι κοντά στη θάλασσα και να έχει καλό καιρό καθημερινά. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι».

Αναφορικά με τη συμβολή των συμπαικτών του, ως προς την προσαρμογή του στην Ιβηρική αλλά και το ευρωπαϊκό στιλ μπάσκετ, εξήγησε: «Με έχει βοηθήσει πολύ που έχω δίπλα μου Αμερικανούς, οι οποίοι έχουν παίξει εδώ. Ο Τζέιμς Όγκουστιν είναι καιρό στην Ισπανία. Ο Τζεφ Μπρουκς έπαιξε εδώ πέρυσι. Αυτή είναι μεγάλη βοήθεια, γιατί εκείνος ξέρει τα πάντα, τι να περιμένεις. Ακόμα και τα τοπικά παιδιά, ο Αλμπέρτο Ντίαζ, είναι από εδώ και με βοηθά πολύ».

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής του, Χουάν Πλάθα, τονίζοντας: «Ο Ρέι έχει μόνο ένα πρόβλημα: δεν έχει ξαναπαίξει στην Ευρώπη. Πρέπει να μάθει. Δεν είναι κάτι που μπορείς να αγοράσεις σε μαγαζί. Πρέπει να προσαρμοστείς μέρα με τη μέρα. Το σημαντικότερο βήμα είναι η κατανόηση των δεδομένων. Χρειαζόμαστε το ρυθμό που μπορεί να μας δώσει. Μπορεί να παίξει με οποιονδήποτε τρόπο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι καλός χαρακτήρας. Έχει τη δυνατότητα να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ισπανία και στην Ευρώπη».

https://www.youtube.com/watch?v=NseI2KlaFrk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ