20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Δεν το… κουνάει ο Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν έχει κανένα λόγο να φύγει από το Όκλαντ και δεν πρόκειται να το κάνει στο άμεσο μέλλον, καθώς θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο 29χρονος φόργουορντ έγινε «πολεμιστής» το 2016 κι έχει κατακτήσει ήδη δύο πρωταθλήματα ΝΒΑ, έχοντας μάλιστα αναδειχθεί δις πολυτιμότερος παίκτης των τελικών. Συμπεριλήφθηκε φέτος και στην κορυφαία πεντάδα της λίγκας, για έκτη φορά στην καριέρα του, τελειώνοντας τη σεζόν με κατά μέσο όρο 26,4π., 6,8 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ.

Όπως αποκαλύπτει το ESPN οι διοικούντες τον οργανισμό τού κατέθεσαν πρόταση για νέα συνεργασία κι εκείνος θα την αποδεχθεί, ώστε να παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το καινούριο συμβόλαιο του Κέβιν Ντουράντ θα είναι για 1+1 χρόνο και θα προσθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του, για την επερχόμενη σεζόν, το ποσό των 30 εκατ. δολαρίων. Το εάν θα ενεργοποιηθεί ο δεύτερος χρόνος θα εξαρτάται από τον ίδιο τον παίκτη, με το ποσό που θα έχει να λαμβάνειν να ανέρχεται στα 31,5 εκατ. δολάρια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ