23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δεν τους βλέπει ο ΛεΜπρον! (vid)

O ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ο βασιλιάς! Και ως βασιλιάς έχει ακόλουθους. Όχι εκείνους τους παλιούς με τις υποκλίσεις. Τους άλλους, τους σύγχρονους. Τους followers που λένε και στο χωριό μας.

Ο άσος των Λος Άντζελες Λέικερς είναι μάλιστα αυτός με τους περισσότερους ακόλουθους στο twitter, μακράν του δεύτερου. Ίσως είναι το καλό της υπόθεσης εκτός από θαυμαστές να έχεις και haters. Αυτούς που σε μισούν και σε κατηγορούν για διάφορα έτσι... Άνευ λόγου και αιτίας... Και ο ΛεΜπρον έχει πολλούς τέτοιους, ότι κι αν κάνει στο παρκέ, όσο κι να έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθάει χιλιάδες κόσμο. Όλα αυτά του έχουν αποφάρει 41,3 εκατομμύρια followers και είναι ο με -τεράστια- διαφορά πρώτος στην κατηγορία.

Για να καταλάβετε, ο δεύτερος στη λίστα από τους παίκτες του ΝΒΑ είναι ο Κέβιν Ντουράντ με 14,3 εκατομμύρια! Τρίτος και... καταϊδρωμένος έπεται ο Στέφεν Κάρι με το... φτωχό πλην τίμιο 12,7 εκατομμύρια. Το καρέ συμπληρώνει ο Καρμέλο Άντονι με 9.1 εκατομμύρια. Δείτε ποιοι συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα στο βιντεάκι που ετοίμασε το hoopshype.

Εμείς να σας πούμε μόνο πως τον πρώτο Ευρωπαίο τον συναντάμε στην έβδομη θέση και δεν είναι άλλος από τον Ισπανό, Πάου Γκασόλ (7,5 εκατομμύρια).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ