18.5 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Δεν τον ήθελε η ΑΕΚ, ακολούθησε τον προπονητή του

Ήταν αρχές Φεβρουαρίου όταν κυκλοφόρησε η πληροφορία πως η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Πάρις Λι, για να την ενισχύσει εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τέσσερις μήνες μετά, με την «Ένωση» να αλλάζει τεχνική ηγεσία και τον Ηλία Παπαθεοδώρου να αντικαθιστά στην άκρη του πάγκου το Λούκα Μπάνκι, η Μπάμπεργκ ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη για τα επόμενα δύο χρόνια. Στο μεταξύ, ο σχεδιασμός των «κιτρινόμαυρων» άλλαξε και ο Αμερικανός δεν ταίριαζε στα πλάνα του 44χρονου τεχνικού, βγήκε έτσι στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του. Δεν άργησε να τον βρει, στη Γερμανία, εκεί όπου «μετακόμισε» και ο προπονητής του τα τελευταία δύο χρόνια στους «γίγαντες» Ρόελ Μουρς.

Ο 24χρονος γκαρντ προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με την Αντβέρπ, την οποία βοήθησε να φθάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League. Στα ευρωπαϊκά παρκέ τελείωσε έχοντας κατά μέσο όρο 12,7π., 2,5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1,8 κλεψίματα σε είκοσι αναμετρήσεις, ενώ στο βελγικό πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 11,4π., 2 ριμπάουντ, 5,4 ασίστ και 1,6 κλεψίματα σε 36 ματς κανονικής περιόδου και 11,8π., 2,1 ριμπάουντ, 4,1 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε οκτώ αναμετρήσεις πλέι οφ. Τον περασμένο Μάρτιο έκανε ρεκόρ πόντων και στις ασίστ στο Βέλγιο με 25π. και δώδεκα τελικές πάσες, ενώ το Δεκέμβριο είχε σπάσει και το ρεκόρ του στα ριμπάουντ με οκτώ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ