17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δεν… τελείωσε ο Μπος

Το μπάσκετ εξακολουθεί να βρίσκεται στο μυαλό του Κρις Μπος, ο οποίος ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ.

Στα 34 του, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ δεν θέλει να βάλει… τελεία στην καριέρα του. Αν κι έχει να παίξει από τη σεζόν 2015-2016, οπότε φορούσε ακόμα τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ, αισθάνεται καλά και σε θέση να αγωνιστεί ξανά. Διάφορα προβλήματα υγείας τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια (θρόμβωση στο αίμα και πνευμονική εμβολή), αλλά πλέον εμφανίζεται πανέτοιμος να επιστρέψει στο ΝΒΑ, στο οποίο έχει συμμετάσχει σε συνολικά 893 ματς κανονικής περιόδου και άλλα 89 στα πλέι οφ, ενώ υπήρξε και έντεκα φορές all star, από το 2006 έως το 2016.

Ο Κρις Μπος, που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2012 και το 2013 με τους Μαϊάμι Χιτ, ξεκίνησε από τους Τορόντο Ράπτορς το 2003 κι έπαιξε με τους «πτερόσαυρους» έως το 2010, οπότε μεταγράφηκε στους εκπροσώπους της Φλόριντα. Έμεινε μέχρι και το 2017. Από τον περασμένο Φεβρουάριο επέστρεψε στα παρκέ και σε ρυθμό προπόνησης, ώστε να καταφέρει να επιστρέψει στην ενεργό δράση. «Ακόμα βρίσκεται στο μυαλό μου το μπάσκετ. Ανυπομονώ να βρω την επόμενη ομάδα. Ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω όσα έγιναν και να βρω το ρυθμό μου. Αναζητώ την πρόκληση, ξέρω ότι ακόμα μπορώ να παίξω και να προσφέρω», ανέφερε σχετικά ο Τεξανός φόργουορντ/σέντερ, το όνομα του οποίου ακούστηκε πρόσφατα για τους Λος Άντζελες Λέικερς του πρώην συμπαίκτη του, Λεμπρόν Τζέιμς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ