14.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεν συνεχίζει στην Δάφνη ο Φωτίου

Ο Δήμος Φωτίου αποτελεί έναν από τους καλύτερους σκόρερ που έχουν περάσει από τις Εθνικές κατηγορίες, και με όπλο το μακρινό του σουτ έχει πετύχει μια σπουδαία πορεία στον χώρο του μπάσκετ.

Την σεζόν που μας άφησε, αν και έχασε πέντε παιχνίδια ήταν ο πρώτος σκόρερ για τον ΑΟ Δάφνης, τόσο στο σύνολο των πόντων όσο και σε μέσο όρο, έχοντας 18,9 πόντους σε 14 παιχνίδια και 21 εύστοχα τρίποντα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο των «κιτρινόμαυρων» στις Εθνικές κατηγορίες.

Άνοδο είχε πετύχει και μια σεζόν πριν με το Παγκράτι, με το οποίο είχε πετύχει 8,8 πόντους και 27 εύστοχα τρίποντα σε 30 αγώνες, στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Ο  Δήμος Φωτίου έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, όντας για δυο χρόνια στον Κεραυνό Αγίου, Αγία Παρασκευή, ΓΑΣ Αετό, Παγκράτι (Α2), ΑΕ Λιβαδειάς, Χαλκίδα, Αιγάλεω (Α2), Νήαρ Ήστ (Α2), Σπόρτιγκ (Α2), Περιστέρι, Ιωνικό Νικαίας, Ιωνικός ΝΦ (Ά1 και Ευρωπαϊκές συμμετοχές) και Άλιμος.

Μάλιστα με τον Σπόρτιγκ την περίοδο 2007-2008 ήταν ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α2 με 18,8 πόντους, και σίγουρα αρκετές ομάδες θα θελήσουν να τον κάνουν δικό τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ