25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν σταματάει πουθενά το Λαύριο

Το Λαύριο νίκησε 80-69 τον Κόροιβο Αμαλιάδας εντός έδρας και συνεχίζει να βρίσκεται εντός τετράδας...

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ήταν και στα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης σοβαρή και πήρε ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα. Πλέον ανέβηκε στο 13-6 και είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από την τέταρτη ΑΕΚ. Στον αντίποδα το σύνολο του Ντίνου Καλαμπάκου έχει 6-13 κι ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, από το πρώτο ημίχρονο το Λαύριο ήταν ανώτερο και προηγήθηκε 24-17 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου και 41-32 στο 20'.

Στην τρίτη περίοδο το Λαύριο «καθάρισε» το παιχνίδι ξεφεύγοντας με 64-49. Το τελευταίο κομμάτι του αγώνα έμοιαζε με τυπική διαδικασία με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά με 80-69.

Ο κορυφαίος: Ο Μακένζι Μουρ απέδειξε για μία ακόμα φορά την κλάση του. Ο κορυφαίος παίκτης της Stoiximan.gr Basket League έπαιξε για 24'41'' και σε αυτό το χρονικό διάστημα ήταν εξαιρετικός με 18 πόντους, έξι ασίστ, δύο ριμπάουντ, ισάριθμα κλεψίματα και μία τάπα, ενώ υπέπεσε και σε τρία λάθη. Εξαιρετικός και ο Ντόρον Λαμπ με 16 πόντους. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κουίντον Ντεκόζι με 17 πόντους.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Σε σχεδόν όλες τις στατιστικές κατηγορίες του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι. Εξαιρετικό το ποσοστό στα τρίποντα (60%, 6/10), ενώ απόλυτη ήταν η κυριαρχία τους στα ριμπάουντ (39-29). Παράλληλα μοίρασαν είκοσι ασίστ για δώδεκα λάθη, ενώ οι φιλοξενούμενοι μόλις εννιά για έντεκα λάθη.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ