26 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Δεν πτοείται από την ομίχλη η Εθνική Γυναικών (vid+pic)

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών στην Κοζάνη, εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησής της με τη Μ. Βρετανία.

Ο Κώστας Κεραμιδάς και οι παίκτριές του θα υποδεχθούν στο κλειστό της Λευκόβρυσης τις Βρετανές, την Τετάρτη (15/11, 17.00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2019 έχοντας στόχο το «δύο στα δύο». Το πρωί της Τρίτης (14/11) αψήφησαν την ομίχλη και πάτησαν παρκέ, δίνοντας συνέχεια στο προπονητικό πρόγραμμά τους. Η κάμερα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ήταν εκεί και κατέγραψε στιγμές μέσα κι έξω από το κλειστό…

https://www.youtube.com/watch?v=-EwXYQ0sles

Οι Ελληνίδες διεθνείς, εν συνεχεία, βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης για να στηρίξουν την προσπάθεια της ΕΟΚ για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), για την πρόληψη και καταπολέμηση της νόσου. Μάλιστα, τόσο οι παίκτριες όσο και το τεχνικό επιτελείο προχώρησαν στο ειδικό τεστ μέτρησης σακχάρου με τη βοήθεια εθελοντών της ομάδας διάσωσης. Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, «αγκάλιασαν» τα μέλη της Εθνικής Γυναικών, ζητώντας να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο γ.γ. της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης και ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης. Ο κόσμος ευχήθηκε καλή επιτυχία στις Ελληνίδες διεθνείς και εξέφρασε το ενδιαφέρον να βρεθεί κοντά τους στο ματς με τη Μεγάλη Βρετανία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ