19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν προπονήθηκε ο Σιλμπ

Ο Μπλέικ Σιλμπ δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τσεχίας την Κυριακή (08/09), με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Ελλάδα να εξακολουθεί να κρίνεται ως εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο 35άχρονος φόργουορντ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τη Βραζιλία στη Σενζέν και προπονητής του, Ρόνεν Γκίνζμπουργκ, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν θα τον έχει στη διάθεσή του στην κρίσιμη «μάχη» με τη «γαλανόλευκη», που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (09/09, 11.30) στο «Shenzhen Bay Sports Center» και θα κρίνει την ομάδα που θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του 18ου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Τσέχος διεθνής της Σαλόν Ρεμς, όπως αναμενόταν, απείχε από την προπόνηση με την οποία οι Τσέχοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους εν όψει Ελλάδας, καθώς προτιμήθηκε να παραμείνει στο ξενοδοχείο για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. «Δεν ξέρουμε εάν θα παίξει. Είναι καλύτερα, κάνει θεραπεία και θα δούμε», ανέφερε σχετικά ο 55άχρονος προπονητής, ο οποίος θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

   

Θυμίζουμε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει νίκη με διαφορά 12π. για να περάσει στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, σε διαφορετική περίπτωση η Τσεχία θα είναι εκείνη που θα εξασφαλίσει την πρόκριση. Στους τέσσερις αγώνες που προηγήθηκαν, στα κινεζικά παρκέ, ο Μπλέικ Σιλμπ είχε κατά μέσο όρο 9,8π., 2 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ σε 21.1’.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ