21.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δεν προλαβαίνει Κίνα ο Μπαρέα

Ο Τζέι Τζέι Μπαρέα έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, αλλά δεν κατάφερε να αποθεραπευτεί εγκαίρως από το σοβαρό τραυματισμό του, έτσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει το Πουέρτο Ρίκο.

Ο 35άχρονος γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο δεξί πόδι τον περασμένο Ιανουάριο και παρότι ήθελε να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στα ασιατικά παρκέ, στο μεγάλο φετινό «ραντεβού» (31/08-15/09), δεν θα τα καταφέρει, αφού βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο Τζέι Τζέι Μπαρέα φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το εθνόσημο το 2003, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, ενώ έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών το 2006, στο Πρωτάθλημα Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, πανηγυρίζοντας μάλιστα το χρυσό μετάλλιο. Έκτοτε έχει απουσιάσει μόνο δύο καλοκαίρια από την Εθνική, το 2009 επειδή δεν του έδωσαν άδεια οι «Μαβς» και το 2017, οπότε δοκίμασε τις δυνάμεις του στην προπονητική.

Θυμίζουμε πως η Εθνική Πουέρτο Ρίκο έχει κληρωθεί στο Γ’ Όμιλο, που θα λάβει χώρα στην πόλη Κουανγκτσόου, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ισπανία, την Τυνησία και το Ιράν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ