18.1 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

«Δεν περίμενα να έχω τέτοιο ρόλο»

Πριν καν κλείσει τα 20 του χρόνια και έχει μέσο όρο 15,5 λεπτών στην Basket League σε μία ομάδα που είχε και αξιόλογη ευρωπαϊκή πορεία. Ο Αντώνης Κόνιαρης είναι ίσως το μεγαλύτερο «στοίχημα» των τελευταίων χρόνων για τον ΠΑΟΚ οι άνθρωποι του οποίου όχι μόνο πιστεύουν στο ταλέντο και τις δυνατότητες του αλλά επενδύουν πάνω του πολλά.

 

Ο Κρητικός γκαρντ μίλησε στο basketa.gr για την παρουσία του στον φετινό ΠΑΟΚ και μάλιστα δεν έκρυψε πως δεν περίμενε ούτε ο ίδιος ότι θα είχε τέτοιο ρόλο, στην ουσιαστικά πρώτη χρονιά του στην κατηγορία: «Πρέπει να πω ότι δεν περίμενα στην αρχή της σεζόν ότι θα πήγαινε έτσι για μένα. Άρχισα με κάποια σκαμπανεβάσματα που νομίζω ότι ήταν λογικά, προσπαθούσα άλλωστε και εγώ να βρω τον ρόλο μου. Κάνω και άλλα πράγματα που δεν φαίνονταν ίσως στην αρχή».

 

Αναφερόμενος στην κατάληξη της κανονικής περιόδου και ενόψει των πλέι οφ είπε: «Το έργο μας στο ΟΑΚΑ θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι σε τρομερή κατάσταση αλλά είμαι σίγουρος ότι και αυτοί θα κάνουν κάποιες δοκιμές για να δουν κάτι διαφορετικό ενόψει των πλέι οφ. Περιμένουμε και το Άρης-ΑΕΚ αλλά δεν μπορώ να πω ότι μας ενδιαφέρει τόσο πολύ γιατί όποιον και να αντιμετωπίσουμε στα πλέι οφ, θα παίξουμε για να τον νικήσουμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι σε εκείνη την περίοδο».

 

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στο σημείο να διεκδικεί την 4η θέση μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου παρότι έχασε στις έδρες των τριών εκ των τεσσάρων τελευταίων ομάδων της βαθμολογίας. Ο Κόνιαρης παραδέχτηκε: «Το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες. Αν κερδίζαμε ένα από αυτά τα παιχνίδια ή ακόμη και στη Ρόδο που ήμασταν μπροστά με διαφορά θα είχαμε πάρει την 4η θέση. Δεν έχει νόημα όμως να το βλέπεις έτσι γιατί όπως χάσαμε εμείς κάποια παιχνίδια, έτσι έχασε και ο Άρης. Έτσι είναι το μπάσκετ».

Photocredits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ