18.1 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Δεν παίζει με Κόροιβο ο Πέτγουεϊ

Ενοχλήσεις στον αχίλλειο αισθάνεται ο Μπρεντ Πέτγουεϊ κι έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή του Άρη που θα αναχωρήσει για την Αμαλιάδα.

Από το κλειστό του Δήμου Ήλιδας καλούνται να περάσουν την Κυριακή (08/10, 17.00) οι «κίτρινοι», αντιμετωπίζοντας τον Κόροιβο, στην πρεμιέρα τους στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League. Η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (07/10) στο «Nick Galis Hall», με τακτική, ενώ προηγήθηκε ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο. Οι δώδεκα παίκτες, που θα έχει στη διάθεσή του ο Παναγιώτης Γιαννάκης για το ματς με το ηλειακό συγκρότημα, είναι οι εξής: Δημήτρης Φλιώνης, Κουάμε Βον, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Στέλιος Πουλιανίτης, Βασίλης Χρηστίδης, Σπύρος Μούρτος, Γιάννης Αθηναίου, Ντεμέτρις Μοράντ, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Κάιλ Ουίβερ, Κιθ Μπένσον και Γκάρι Μπελ.

Ο προπονητής των Θεσσαλονικιών, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, εξήγησε πως η αποστολή τους θα είναι δύσκολη, αλλά με συγκέντρωση μπορούν να φθάσουν στο ζητούμενο που είναι το «διπλό». «Κατ’ αρχάς καλή σεζόν σε όλους με υγεία και αγάπη για το παιχνίδι. Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα. Ξέρουμε ότι ο Κόροιβος είναι μια ενθουσιώδης ομάδα. Παίζει με πολλή ενέργεια ειδικά στο γήπεδό του κι έχουμε μεγάλη εκτίμηση στην προσπάθεια που κάνει. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό και να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ