33.7 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Δεν πάει Τουρκία ο Παναθηναϊκός

Προς αναβολή οδεύει η 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Παναθηναϊκό να ενημερώνεται από τη διοργανώτρια αρχή να μην αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενημέρωσε ήδη τους φιλάθλους της πως δεν θα γίνει ο εντός έδρας αγώνα της με την Άλμπα Βερολίνου.

Οι ομάδες-μέλη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου θα συσκεφθούν για να αποφασίσουν την προσωρινή διακοπή των αγώνων. Οι «πράσινοι» έλαβαν ήδη ειδοποίηση να μην αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη, για το προγραμματισμένο παιχνίδι τους με τη «Φενέρ» την Παρασκευή (13/03, 21.45) στο «Ulker Sports And Event Hall».

Οι Ρώσοι, από την πλευρά τους, ήταν να υποδεχθούν την Πέμπτη (12/03, 19.00) τα «άλμπατρος», στη «Megasport Arena», αλλά σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν ο αγώνας δεν θα γίνει, αφού η Ευρωλίγκα θα αναβάλλει όλες τις αναμετρήσεις εξαιτίας του κορονοϊού, που σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας έχει πάρει πλέον διαστάσεις πανδημίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ