20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν πάει ΣΕΦ ο Βεργίνης

Με μία απουσία θα παραταχθεί ο Άρης στον εκτός έδρας αγώνα του με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Στο ΣΕΦ δοκιμάζονται τη Δευτέρα (04/03, 18.30) οι Θεσσαλονικείς, στην επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο 31χρονος γκαρντ δεν θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, Γιάννη Καστρίτη, καθώς ταλαιπωρείται από σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού και αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής. Ο Δημήτρης Βεργίνης εξετάστηκε το βράδυ της Παρασκευής (01/03) από τον ιατρό Νίκο Κουκουλιά, ο οποίος έκρινε καλύτερο να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να προφυλαχθεί. Έτσι, τη θέση του στη δωδεκάδα πήρε ο Γιώργος Αγγέλου.

Οι «κίτρινοι» αναχώρησαν το πρωί του Σαββάτου (02/03, 11.30) για την πρωτεύουσα, όπου και θα ολοκληρώσουν το απόγευμα την προετοιμασία τους, με προπόνηση στο φαληρικό στάδιο. Την αποστολή του Άρη, της οποίας επικεφαλής είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Χάρης Παπαγεωργίου, συμπληρώνουν οι εξής έντεκα παίκτες: Τζόουνς, Κάιζερ, Τολιόπουλος, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, Μακ Γκι και Χάρις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ