18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δεν ξεχνάει τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή ο Άιβερσον (pic)

Μπορεί η φράση «μου έσωσε τη ζωή» να έχει αρκετές ερμηνείες, αλλά στην περίπτωση του Άλεν Άιβερσον, ένας προπονητής ήταν αυτός που βοήθησε τον «Answer» σε νεαρή ηλικία να μπει στον ίσιο δρόμο.

Ο Τζον Τόμπσον, ο οποίος έκλεισε τα 77 του χρόνια ήταν αυτός που μετά από παράκληση της μητέρας του Άιβερσον τον δέχτηκε στο Τζορτζτάουν, και ουσιαστικά τον ώθησε προς τον αθλητισμό, αλλάζοντας του την ζωή. Ο ίδιος δεν ξέχασε ποτέ αυτή την κίνηση του πρώην προπονητή του και με ανάρτηση του για τα γενέθλια του (2/9) έγραψε : «Χρόνια πολλά coach. Σε ευχαριστώ που μου έσωσες τη ζωή».

Συγκεκριμένα όταν τα υπόλοιπα κολέγια  τον είχαν απορρίψει λόγω της φυλάκισής του σε ηλικία 17 ετών, ο Τόμπσον τον δέχτηκε ενώ ήταν εκείνος που τον είχε συνοδεύσει πριν από δύο χρόνια στο Hall Of Fame. Ο Άιβερσον είχε καταδικαστεί τον Φεβρουάριο του 1993 σε 15 χρόνια φυλάκιση με 10ετή αναστολή ύστερα από ρατσιστικό καυγά στον οποίο είχε μπλέξει με αποτέλεσμα να χτυπήσει μια κοπέλα με μια καρέκλα στο κεφάλι. Τελικά την γλίτωσε με τέσσερις μήνες στη «Newport News City Farm».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Birthday Coach!!! Thank You for saving my life.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allen Iverson (@theofficialai3) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ