21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δεν μένει ΤΣΣΚΑ ο Χίλιαρντ

Ο Νταρούν Χίλιαρντ δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ.

Ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ μετακόμισε στη ρωσική πρωτεύουσα το περασμένο καλοκαίρι, μετά την καλή του παρουσία στην Μπασκόνια κι αφού κατέκτησε ένα χρόνο πριν το πρωτάθλημα στην G-League με τους Όστιν Σπερς. Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Μοσχοβίτες ήταν ενός έτους και δεν πρόκειται να επεκταθεί, αποχωρώντας μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-2020. Ήδη ισπανικές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Izvestia» ο Δημήτρης Ιτούδης θα αναζητήσει άλλη λύση για τη θέση του. «Προς το παρόν, έχει ακόμα συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι πολύ δύσκολο να πούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ατζέντης του Αμερικανού, Άνταμ Πάτοναϊ, ενώ στο ίδιο κείμενο δημοσιεύονται δηλώσεις αξιωματούχο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χωρίς να αναφέρεται το όνομά του, σύμφωνα με τις οποίες η ομάδα περίμενε περισσότερα από εκείνον φέτος.

Ο Νταρούν Χίλιαρντ είχε φέτος με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατά μέσο όρο 11,9π., 2,7 ριμπάουντ και 1,9 κλεψίματα σε 19.4’ σε δεκαπέντε ματς στη VTB League και 10,6π., 2,4 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 19.8’ σε 27 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ