21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν… λυπάται τις ΗΠΑ ο Γκασόλ

Η Εθνική ΗΠΑ θα παραταχθεί με ηχηρές απουσίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, στην Κίνα, δεν είναι ωστόσο η μοναδική ομάδα που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα.

Ο Μαρκ Γκασόλ ρωτήθηκε για την απουσία πρωτοκλασάτων NBAers από την «αστερόεσσα» και εξήγησε πως και οι «φούριας ρόχας» έχουν απουσίες, αλλά δεν τις προβάλλουν ως δικαιολογία ούτε αυτός είναι λόγος για να στενοχωρηθεί. «Όλες οι ομάδες έχουν απουσίες. Η Εθνική ΗΠΑ είναι μία από αυτές, αλλά έχει τόσους πολλούς ταλαντούχους παίκτες που έρχονται από πίσω. Εντάξει, σίγουρα ήταν μαζεμένες οι απουσίες τους, αλλά δεν τους λυπάμαι, έχουν πολλούς ακόμα παίκτες με ταλέντο. Πάντα έρχεται η ώρα για αλλαγή στις ομάδες, καμιά φορά γίνεται απότομα, όμως πάντα έρχεται», ανέφερε αρχικά στο ESPN ο 34χρονος σέντερ των Τορόντο Ράπτορς.

Εν συνεχεία, στάθηκε στα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι, εν όψει του μεγάλου φετινού «ραντεβού» (31/08-15/09). «Εμείς στην Ισπανία δεν έχουμε Μίροτιτς, Ιμπάκα, Ροντρίγκεθ, Αμπρίνες και τον Πάου (Γκασόλ). Για εμένα όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Πολλές ομάδες είναι σε αντίστοιχο επίπεδο. Πολλά θα εξαρτηθούν από το τάιμινγκ, ποιες ομάδες θα διαλέξουν τη σωστή στιγμή να κάνουν καλά παιχνίδια, όταν μετράει περισσότερο. Βλέπω 8-9 ομάδες περίπου στο ίδιο επίπεδο», συμπλήρωσε.

Θυμίζουμε πως οι ΗΠΑ έχουν κληρωθεί στον Ε’ Όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στη Σαγκάη, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθούν αντιμέτωπες με την Τουρκία, την Τσεχία και την Ιαπωνία. Οι Ίβηρες, από την πλευρά τους, θα παίξουν στο Γ’ Όμιλο, στην Κουανγκτσόου, κόντρα στο Ιράν, το Πουέρτο Ρίκο και την Τυνησία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ