21.3 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Δεν… κρατιέται για Ευρωλίγκα ο Στρόμπερι

Στην Ευρωλίγκα θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά, ύστερα από δύο χρόνια, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι μετά τη μεταγραφή του στην Γκραν Κανάρια.

Το συγκρότημα των Καναρίων Νήσων θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου, έχοντας στις τάξεις του και τον 33χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό το 2016 αγωνίστηκε στην Μπεσίκτας. Πλέον, θα γίνει κάτοικος Λας Πάλμας και θα έχει την ευκαιρία να παίξει ξανά στην Ευρωλίγκα, γεγονός για το οποίο δήλωσε ενθουσιασμένος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Μας περιμένει μια σκληρή, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν».

Η Γκραν Κανάρια ενισχύθηκε στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, με τον Αμερικανό να αναφέρει σχετικά: «Διαθέτουμε σκληρή ομάδα. Το πρόγραμμα θα είναι δύσκολο, τα ταξίδια το ίδιο, αλλά θα τα καταφέρουμε. Στο κάτω κάτω της γραφής, μιλάμε για μπάσκετ. Περιμένω από όλους να αποδείξουμε ότι ανήκουμε στην Ευρωλίγκα. Η Γκραν Κανάρια ήταν πολύ ανταγωνιστική ομάδα στο Eurocup και την ACB. Είμαστε τώρα στην Ευρωλίγκα κι αυτό που θέλω είναι να εμφανιστούμε δυνατοί, να παλέψουμε και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ