25.3 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν κερδίζεις με οχτώ αρνητικές επιδόσεις περιόδου

Με μια σειρά αρνητικών επιδόσεων περιόδου συνδυάστηκε η πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού στο φετινό Πρωτάθλημα, αυτή του χθεσινού 1ου τελικού των πλέι οφ από τον Ολυμπιακό...

 

*Οι 65 πόντοι στην επίθεση. Είχε 68 στο αντίστοιχο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τους ερυθρόλευκους στο ΟΑΚΑ.

 

*Τα 13/32 δίποντα. Το 40,62% είναι η χαμηλότερη επίδοση των “πράσινων” στους 32 αγώνες τους αφού είχαν 42,22% (19/45) στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

 

*Τα 5/29 τρίποντα. Το 17,24% με το οποίο σούταραν από την περίμετρο είναι επίσης αρνητικό ρεκόρ περιόδου. Είχαν 20,83% (5/24) στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κύμη.

 

*Τα 17 αμυντικά ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη χαμηλότερη επίδοση του αφού 17 είχε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 

*Οι 8 ασίστ. Η προηγούμενη χαμηλότερη φετινή επίδοση της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ ήταν εκείνη του αντίστοιχου παιχνιδιού της κανονικής περιόδου όταν έμεινε στις εννιά ασίστ.

 

*Η κακή 2η περίοδος του χθεσινού τελικού έβαλε τον Παναθηναϊκό στα δύσκολα. Οι έξι πόντοι πέραν από τη χειρότερη επίδοση της ιστορίας του στους τελικούς των πλέι οφ, αποτελούν και τη χειρότερη φετινή επίδοση των “πράσινων”. Είχαν 10 στη 2η περίοδο του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Κύμη.

 

*Παρότι το επιμέρους σκορ ήταν οριακά αρνητικό (-2), ο Παναθηναϊκός με τους 24 πόντους που σημείωσε μέσα από τη ρακέτα ισοφάρισε τη χειρότερη φετινή επίδοση του. 24 είχε και στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου στο ΣΕΦ.

 

*Στατιστικά το χθεσινό παιχνίδι ήταν το χειρότερο που έκανε ως γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός στο Πρωτάθλημα. Αυτό δείχνουν οι 64 βαθμοί του ranking, οχτώ λιγότεροι από το αντίστοιχο ματς της κανονικής περιόδου. Χειρότερη επίδοση στο σύστημα αξιολόγησης ήταν μόνο εκείνη του παιχνιδιού στο ΣΕΦ όταν είχε 60 βαθμούς.

 

 

Από την άλλη πλευρά...

*Η επιστροφή από το -10 που αποδείχτηκε η απαρχή για την ανατροπή και τη νίκη, ήρθε μέσα από την άμυνα για τον Ολυμπιακό. Το παθητικό των έξι πόντων στη 2η περίοδο συνιστά αμυντικό ρεκόρ περιόδου για τα παιχνίδια του μακριά από το ΣΕΦ αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των επτά πόντων που δέχτηκε στην 4η περίοδο του παιχνιδιού στη Ρόδο με τον Κολοσσό.

 

Καλύτερη των 32 αγώνων του στο φετινό Πρωτάθλημα πάντως είναι εκείνη των πέντε πόντων που δέχτηκε στην 3η περίοδο του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Προμηθέα για την κανονική περίοδο.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ